Over ons

In een huiselijke sfeer kan je workshops en opleidingen komen volgen die jouw ziel verrijken, die jou en de mensen rondom jou een betere gezondheid kunnen geven door de tips en kennis die je vergaard, die je spiritueel laten groeien en die je meer in je kracht laten komen.

Tijdens onze workshops en onze opleidingen voor zowel professionele Beauty & Wellness medewerkers als niet professionelen, werken we uitsluitend met al het beste wat de natuur te bieden heeft.

Op een holistische wijze, kijken we naar het lichaam, als één geheel. Holistisch is afgeleid van het Griekse woord “Holos” en betekent heel.

Lichaam, ziel en geest zijn verbonden met elkaar maar ook met alles rondom ons, voeding, de natuur, de mensen rondom ons,…

Met de kracht van de natuur en met uitsluitend natuurlijke cosmetica, creëren we een zuivere en goede balans tussen lichaam, geest en ziel zonder stagnaties en dat alles goed kan stromen.

Specifieke Ayurvedische, energetische en natuurlijke behandelingen zowel voor het lichaam als gezicht geven meer diepgang en balans in je algehele Wellness.

Het beste van 2 werelden, de eeuwenoude filosofie met oorsprong van de Indiase Veda’s, het Ayurveda, en de hedendaagse kennis van onze Westerse cultuur op gebied van voeding, huidverzorging en levensstijladvies vloeien mooi samen als 1 geheel. “Holistic Beauty”

Waarom kiezen voor Holistic Beauty Academy?

  • Ervaren en succesvolle lesgevers in hun vakgebied, met jarenlange praktijk ervaring.
  • Verschillende therapieën en workshops die resultaat geven.
  • Voor een optimale gezondheid.
  • Wij coachen jou en reiken je de kennis aan om dit ook te kunnen gaan toepassen in je Wellness prakrijk of schoonheidssalon.
  • Om jou en je gezin beter te kunnen begeleiden naar het behouden of het bekomen van een goede gezondheid.
  • Na afloop van iedere gevolgde workshop of training ontvang je een certificaat en krijg je de nodige ondersteuning en begeleiding.

Sophie Marant

Sophie Marant | Holistic Beauty Academy

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om als schoonheidsspecialiste en massagetherapeute in je kracht te staan, om met zekerheid te praten, om een goede behandeling te geven en je klanten te coachen naar een goede balans tussen lichaam en geest.

Met een Holistische benadering wil ik zo professionelen maar ook niet professionelen een feel good traject gaan aanbieden voor innerlijke rust en persoonlijke groei.

“Alles zit in jou. Zoek niets buiten jezelf!.” Ga nu met jezelf aan de slag.

Een individueel Holistic Beauty Traject duurt zes weken en bestaat uit zes persoonlijke sessies of consulten van anderhalf uur.

Hierin begeleidt ik jou in het gericht aanpakken van de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten. Tijdens de eerste sessie bespreken wij kort waar jij last van hebt. Wij gaan daarbij niet op zoek naar de vermeende oorzaak. Praten over problemen lost namelijk niets op. Anders was iedereen inmiddels wel klachtenvrij. Toch? Ook de verwachtingen van dit traject worden besproken en zijn duidelijk. De klachten moeten snel minder worden. Jouw Wellness therapeut geeft je vervolgens inzicht over de innerlijke oorzaak van de klachten en legt je de Kom in je kracht methode uit. Tijdens dit traject onderga je verschillende Wellness behandelingen die bij iedere sessie mooi aansluiten en je helpen los te laten.

Zelf leren loslaten
Je krijgt een (werk) schema mee naar huis. Vervolgens leer ik jou een specifieke methode om beperkende gevoelens en overtuigingen zelfstandig los te laten en om positieve gevoelens weer terug te halen.
Hier ga jij tweemaal daags mee aan de slag met het gericht loslaten van ballast en eventueel terughalen van jouw positieve gevoelens. Je zult merken dat dit prima te doen is. De beloning voor jouw inspanningen is er ook naar. Loslaten van ballast en het terughalen van positieve gevoelens kost gewoon even tijd. Dit komt omdat het lichaam de eventueel vastzittende emoties en gevoelens geleidelijk aan prijsgeeft.
Wekelijks worden jouw vorderingen besproken en krijg jij nieuw ‘huiswerk’. Na elke sessie weet je wat jij de komende week zelfstandig mag doen en vooral ook waarom. Gaandeweg het traject voel jij je als het goed is echt al een stuk beter. Je ervaart dan – afhankelijk van jouw initiële klachten – steeds meer energie, meer fysieke en mentale ontspanning, balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen. Jij voelt je bevrijd, minder afhankelijk en kunt weer genieten.
Na dit traject STA jij letterlijk in jouw eigen kracht. Een groot deel van jouw ballast ben je dan definitief kwijt. Vergelijkbaar met een kind dat net staat, heb jij dan nog een weg te gaan. Jij moet jouw balans nog vinden om vervolgens met vertrouwen jouw levenspad te lopen. Je kunt dit dan zelf! Gelukkig kun je niet terugvallen. Na dit traject weet je hoe jij jezelf met deze Kom in je kracht Wellness methode daarin blijvend kunt ondersteunen.

Het Holistic Beauty Traject:

Intakegesprek, hierin leg ik jou de body mind release (BMR Methode) uit en aan de hand van een vragenlijst maken we een eerste grote stap naar het Holistic Beauty Traject.   

Duur  1u    Prijs  €45

Eerste Holistische Wellness-behandeling + verdere coaching in BMR en orthomoleculair voedingsadvies

Duur 1u30   Prijs €105

Tweede Holistische Wellness-behandeling + verdere coaching in BMR en orthomoleculair voedingsadvies

Duur 1u30 Prijs €105

Derde Holistische Wellness-behandeling + verdere coaching in BMR en orthomoleculair voedingsadvies

Duur 1u30 Prijs €105

Vierde Holistische Wellness-behandeling + verdere coaching in BMR en orthomoleculair voedingsadvies

Duur 1u30 Prijs €105

Vijfde Holistische Wellness-behandeling + verdere coaching in BMR en orthomoleculair voedingsadvies

Duur 1u30 Prijs €105

Zesde Holistische Wellness-behandeling + verdere coaching in BMR en orthomoleculair voedingsadvies

Duur 1u30 Prijs €105