Trainingen

Voor schoonheids- en massagetherapeuten die meer diepgang willen brengen in hun behandelingen door middel van natuurlijke producten en unieke massage rituelen. 

Onderstaande trainingen staan op volgorde van datum en zijn alleen te volgen indien je aan de voorwaarden voldoet onderaan de pagina.

Swedana – stoombad

De swedanais een onderdeel van het zuiveringsritueelvanuit Ayurveda. Een detox behandeling die goed gecombineerd kan worden met diverse andere behandelingen, onder andere met  Ayurvedische massages en pakkingen. Hij is zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met GARSHANanti-cellulite behandelingen.

Een schoon lichaam dat vrij is van afvalstoffen ondersteunt ons fysieke en mentale welzijn. De warmtevan de Swedana, zweettherapieof stoombad, maakt de afvoerkanalen wijder zodat giftige stoffen gemakkelijk uit de lichaamsweefsels geëlimineerd kunnen worden. Wanneer de afvoerkanalen eenmaal zijn verwijd kan de transpiratiedie de afvalstoffenbevat gemakkelijk afgevoerd worden. Het gebruik van warmte bij de Swedana-behandeling neutraliseert de kou van de Vata- en Kapha-huid en vermindertde stijfheiden zwaartevan het lichaam. De behandeling activeertde warmte van het lichaam en stimuleertde afvoer van giftige afvalstoffen uit de diepste weefsels, tot in het maag-darmkanaal.

Duur

1 dag

Data

Datum
Trainster
 
Op aanvraag
Sophie Marant

Tisama & alkaline inner health ritual

De TISAMA kruidendranken zijn gemaakt van organisch geteelde kruiden en is een  natuurlijke drank die als thee te drinken is en die veel voorkomende problemen aanpakt van binnenuit. Ze herstellen de balans in je lichaam door de aanvulling van de juiste nutriënten, het zorgt voor beter herstel en communicatie tussen de lichaamscellen. De Tisamaproductlijn bestaat uit 7 verschillende kruidendranken en ondersteunen verschillende lichamelijke processen zoals, vochtophoping, stagnatie van afvalstoffen, bij spataders, slechte bloedvaten en zware benen, hormonendisbalans, bij een laag immuunsysteem, stress, voor een sterkere darmperiodiek, bij constipatie, ondersteunt bij het omzetten van suikers naar energie (ondersteunt afslanken).

De Tisama Alkaline methodezijn verschillende supplementenmet een uitgewerkt voedingsprotocolom het lichaam te reinigenen gezond te houden. De producten en het voedingsprotocol zorgen voor het ontzurenen het herstelvan een goede pH waardein het lichaam en zorgen dat het beschermingsmechanisme optimaal gaan werken.

Duur

1 dag

Data

Datum
Trainster
 
zaterdag 12 september 2020
Sophie Marant

Iris – intolerant skin face ritual

Een natuurlijke en specifieke gezichtsbehandelingvoor de reactieve en overgevoelige huid.

De producten die bij deze behandeling gebruikt worden hebben hydraterende en kalmerendeeigenschappen, verminderen de doorbloeding en voorkomen vaatverwijding door de capillaire beschermende werking. De producten creëren een beschermende film die beschadigingen aan de huid die veroorzaakt worden door externe factoren verminderen. Er wordt een specifieke Ayurvedische gezichtsmassageaangeleerd om stuwing en overprikkeling te gaan verminderen.

Duur

1 dag

Data

Datum
Trainster
 
vrijdag 18 september 2020
Sophie Marant

Udara reshaping ritual

Udara behandeling is een holistische behandeling voor een plattere buik.

Deze behandeling is uitstekend geschikt om constipatie,gasvorming en pijn te verlichten. De Udara behandelingen de Udara producten,stimuleren de bloedcirculatie, versterken de buik en ondersteunt de fysiologische kracht van dedarmen. De behandeling geeft direct verlichting en zorgt voor een zichtbaar plattere buikgevoel.

Duur

1 dag

Data

Datum
Trainster
 
zaterdag 10 oktober 2020
Sophie Marant

Shirobhyanga – traditionele ayurvedische hoofdmassage met klankschalen

Deze massage is bijzonder goed om het hoofd even leeg te makenen van denken naar voelen te gaan.

Tijdens een Indiase hoofdmassageworden de marmapunten, haren, hoofdhuid, gelaatsspieren, de nek en schoudersbehandeld, met specifieke technieken en afgestemde druk. Het laat het gezicht terug mooi blozen, de hoofdhuid en haren glanzen, de ogen stralen en het heeft een diepe inwerkingop het totale lichaam.

Door de bijzondere werking van hoofdmassage en de trilling van klankschalenkom je los van je gedachten en in een diepere ontspanning, je komt meer in het moment van nu.

Duur

1 dag

Data

Datum
Trainster
 
woensdag 21 oktober 2020
Sophie Marant

Kristal face rebalancing ritual

Deze holistische gezichtsbehandelingis een combinatie van warme basaltstenen,edelstenenen een chakramassaged.m.v. edelstenen en aromatherapie.

Naast het in balans brengen van het energetisch systeem wordt er een specifieke holistische gezichtsverzorginguitgevoerd aangepast aan het huidtype.

Een gezichtsmassage met warme stenen en rozenkwarts, de legging van warme stenen op het specifieke ontspanningspunten op het lichaam en een voetmassage geven het lichaam en de geest een warme koesteringen ondersteunen een goede balans tussen body, mind & soul.

Duur

1 dag

Data

Datum
Trainster
 
vrijdag 23 oktober 2020
Sophie Marant

Kumari firming ritual & deep tissue rugmassage

Een verstevigende natuurlijke gezichtsverzorgingmet specifieke essentiële oliënen massagetechnieken. Ze versterkende bindweefselsen voeden de huid in de diepere lagen. Het gebruik van een anti-age AHA (alfa-hydroxy-acids) fruitzuurpeeling, een peel-off masker en een specifiek serum,wordt in deze behandeling de dode huidcellen op een diepere manieropgeruimd en regenereert het de weefselsop een dieper niveau;

Geschikt voor iedereen die de energie in de huid wil stimuleren met name voor de droge dunne en rijpere huid(VATA). Tijdens deze training wordt er ook een deep tissue rugmassageaangeleerd om de rug- nek en schouderbladen los te maken. De klant krijgt zo weer letterlijk en figuurlijk ruimte om te ademen.

Duur

1 dag

Data

Datum
Trainster
 
woensdag 18 november 2020
Sophie Marant

Trainingsvoorwaarden 2019 – 2020

 • Trainingen gaan door bij inschrijving van minimaal vier deelnemers.
 • De inschrijfkosten per training zijn 25 euro excl. btw. Na je inschrijving ontvang je direct de bevestiging en factuur per e-mail.
 • Bij deelname aan een training hoort een productafname van 200 euro excl. btw. per trainingsdag.
 • Het af en aanmelden van trainingen kan alleen per e-mail.
 • De kosten voor een privé training op locatie zijn 250 euro excl. btw en reiskosten 0,19 cent per km.
 • De trainingen zijn exclusief voor Lakshmi specialistes te volgen.
 • Trainingen starten om 10:00 uur op de trainingslocatie in Voorschoten (NL) of Langdorp (BE) en duren tot +/-16:30 uur.
 • De trainingen zijn inclusief een gezonde lunch, werkboek en certificaat.
 • Wij vragen bij iedere training twee kleine en twee grote handdoeken mee te nemen, een werkshort en bij een gezichtsverzorging training extra 4 gastendoekjes.
 • Voor verdere vragen i.v.m. trainingen of informatie over de producten en behandelingen kan u ons altijd een mail sturen naar info@lakshmi.nl
 • Adres trainingslocatie NEDERLAND – Voorschoten: Professor Asserlaan 1A, 2251 CL Voorschoten
 • Adres trainingslocatie BELGIË – Langdorp: Gijmelsesteenweg 308 bus 4, 3201 Langdorp / Aarschot